even voorstellen - Succesmoeders.nl
15219
page-template-default,page,page-id-15219,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge

even voorstellen

Volg je hart, dan weet je dat het klopt!


OPGROEIEN

In Nieuwkoop groeide ik als vrolijk meisje op en samen met mijn ouders en 2 jaar oudere broer Edwin vormden we een sociaal gezin. Mijn ouders leerden mij de waarden: zorg goed voor je medemens, wees dankbaar voor het leven en benut je potentieel. Waarden die nog steeds heel belangrijk voor me zijn. In de vakanties gingen we vaak zeilen en zo heb ik veel prachtige reizen gemaakt. Nog steeds geniet ik enorm van het buitenleven bij de zee en het strand.

LIEFDE

succesmoeders portret Amanda rozeAls (bonus)moeder van een gezin van 5 heb ik een waardevol, druk en mooi leven. Dat is ook anders geweest. Vanaf 2011 is mijn leven behoorlijk veranderd. Want daar was hij.. mijn grote lief… eind 2011, ik was toen 37 en had net een moeizame relatie van 13 jaar verbroken. Ik had 2 miskramen gehad en voelde daar veel verdriet van. Hij, vader van 2 mooie zonen, in een relatiecrisis en op punt van scheiden. Daarnaast had hij een onderneming die op omvallen stond. Wat gebeurde er veel.. en wat schreeuwde mijn hart.. ga voor hem, terwijl mijn hoofd ook anders heeft geroepen (niet doen je krijgt er teveel gedoe bij!).


Mijn hart won.. ik volgde mijn sterke gevoel. Ik koos voor onze liefde voor elkaar. En hij ook! We bouwden eigenlijk snel een hele hechte, warme en toffe relatie op. Die ook zijn moeilijke kanten kende… de scheiding, 2 jonge jongens die daar (dat kan niet anders denk ik) toch de dupe van werden, omgaan met de moeder van de jongens, het faillissement dus flinke financiële uitdagingen, een nog onvervulde kinderwens. En.. ik ervoer ook bakken vol liefde, puur echt en open.


Ik genoot van het bonusmoeder zijn, zorgen voor de kinderen, samen herinneringen maken. En dat was niet altijd makkelijk. Die hele nieuwe rol, het nieuwe systeem dat ontstond.. wat was daarin nu mijn plek? Moest ik me met de opvoeding bemoeien? Kon ik de moeder van de jongens vertellen dat we een leuk weekend hadden gehad met elkaar of zou zij dan denken… ? Kon/moest ik me vertonen aan de zwembadrand bij het afzwemmen? Om maar wat uitdagingen van toen te noemen. Ik ben gegroeid als bonusmoeder en ben er trots op hoe goed we het nu doen met elkaar. Ook het contact met de moeder van de jongens is goed en daar ben ik heel blij mee.

WAUW

Sinds 2013 zijn we de ouders van een prachtige dochter en bestaat ons gezin uit 5! Mijn kinderwens is uitgekomen… en wat is het geweldig om moeder te zijn. De spreuk: “Volg je hart dan weet je dat het klopt” vind ik prachtig. Ik leef ernaar en wat levert het me veel op.. het brengt me dagelijks veel geluk!

AFRIKA

Mijn studerende leven begon in Utrecht waar ik de Pabo heb gedaan. Ik studeerde in mijn 4e jaar af in Kaapstad waar ik 5 maanden voor de klas stond. Ik vond het zo spannend om te gaan.. en ik ging toch! De spreuk: “Feel the fear and do it anyway” vind ik nog steeds heel mooi. Ook flexibiliteit, inspelen op wat er op je af komt, omgaan met onzekerheden, mensen snel inschatten, echt op eigen benen staan (en ervaren dat ik dat ook echt kon) en de kick van ontdekken/avonturieren heb ik toen in korte tijd geleerd.


Persoonlijke ontwikkeling had bewust zijn intrede gedaan en ik ging door. Ik heb de meest mooie trainingen en opleidingen gevolgd die me als mens en ook als coach enorm hebben gevormd. Ik ging van mijn werk op school, na het afronden van een managementopleiding door naar een baan als locatiemanager in de kinderopvang. Het aansturen van mensen en zorgen dat zij zich goed konden ontwikkelen vond ik geweldig. Toen ik meer en meer kantoorwerk te doen kreeg (dit was inherent aan de branche, want er moesten veel rapportages gemaakt worden) werd ik ongelukkiger op het werk. Ik wilde met mensen werken, ik wilde hen ondersteunen, ze helpen zich te ontwikkelen.


In die periode nam ik ontslag in de kinderopvang en deed ik mijn eerste NLP opleiding en een coachopleiding. Ik ging werken als coach in loondienst. Het was de opstap naar mijn eigen coachbedrijf die ik startte in 2009. Wat ik leerde, ervaarde tijdens mijn eigen proces wilde ik anderen ook meegeven. Ik heb jaren mensen mogen ondersteunen die te maken hadden met stress en burnout. Ik studeerde verder en mocht mijzelf in 2011 gecertificeerd NLP-coach noemen. Als specialisatie heb ik me gericht op: systemisch werk en oplossingsgericht werken.

MOEITELOOS MOEDERSCHAP

En nu.. werk ik met mijn hele hart voor en met werkende moeders. Toen ik zelf moeder werd ervoer ik de power van het moederschap. De kracht en ook de kwetsbaarheid. De verwachtingen van de maatschappij, de zoektocht om de goede balans te vinden tussen werk en gezin, de uitdaging om goed voor mezelf te blijven zorgen en ook Amanda-tijd in te lassen, functioneren met een laag energielevel. Het heeft me gebracht in mijn bedrijf waar ik nu sta. Mijn basiswaarden: zorg voor elkaar, alles eruit halen wat erin zit en dankbaar zijn kan ik dagelijks volop inzetten!


Een mooie onderneming die moeders ondersteunt om het moederschap goed vorm te geven. Om moeiteloos moeder te kunnen zijn (en nog veel meer). Om te blijven leven ipv overleven, om in balans te zijn.. want Mama ok, gezin ok!


Je kent mij nu (een beetje). En als je tot hier bent gekomen met lezen wil ik jouw ook graag leren kennen. Neem gerust contact me op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk er in ieder geval naar uit!


Mail me of bel 06-48256566


Hartelijke groet,
Amanda van Stam