Blog Moeders hebben ballen! | Succesmoeders
15981
post-template-default,single,single-post,postid-15981,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge

Moeders hebben ballen!

Moeders hebben ballen!

En veel ook! En ze houden ze allemaal in de lucht.. meestal.


Nou ja, dat willen ze graag! Ze willen ze graag allemaal in de lucht houden. Zo organiseren ze het hele gezin (gemiddeld hebben werkende moeders >70% van de gezinstaken in handen), weten ze precies wie wanneer moet sporten, een partijtje heeft of er huiswerk gemaakt moet worden. Ook organiseert ze de verjaardagen, is ze leesmoeder op school en heeft ze die leuke, maar ook drukke baan.


En.. ze is naarstig opzoek naar manieren om dat allemaal goed te kunnen doen. Soms zou een cursus jongleren het best op zijn plek zijn.


Een belangrijke vraag die ik cliënten altijd stel die worstelen met al die taken en rollen is… Moet jij ook echt al die ballen in de lucht houden?? Die vraag beantwoorden geeft vaak al veel inzicht.

Moeders kunnen wel bij het circus solliciteren

Moeders zijn vaak goede jongleurs, dat is een kracht en een valkuil. Want omdat we het goed kunnen gaan we het ook veel doen.. en weten anderen ons te vinden. Gevolg; er komt wel heel veel op ons bord en we worden er heel onrustig van, overspannen zelfs. Dat willen we weer liever niet onderkennen en dus zetten we nog een stapje bij. Ik noem dat vaak de overdrive. Zelf kan ik tijdelijk prima in de overdrive functioneren. Ik schakel dan lekker op en kan heel veel werk verzetten. En ik weet ook, dit kan maar tijdelijk, want het kost veel energie. Als we het te druk hebben blijven we vaak vriendelijk lachen en voelen ons van binnen ellendig en gestrest… en naar mij idee misschien nog erger… niet voldaan. Dat opgefokte en onvoldane gevoel is funest. Dat put ons uit. Is daar iets aan te doen? Zou je ook makkelijker die ballen in de lucht kunnen houden?


Er zijn ook moeders die die ballen moeiteloos (of in ieder geval een stuk moeitelozer) in de lucht weten te houden. Wat doen die moeders dan anders? Waarom lukt het hen wel?? Ik was daar heel benieuwd naar en ben met die vragen aan de slag gegaan.


Die vraag heb ik onderzocht!


Benieuwd naar de uitslag daarvan? Ik heb alle tips die deze moeders hebben gegeven en alle manieren die zij gebruiken om de ballen hoog te houden in een 5 daagse online training verwerkt.
Dat betekent dat iedere moeder dat jongleren vanaf nu goed onder de knie kan krijgen.

Meer weten?
Je kunt je hier GRATIS inschrijven voor deze 5 daagse. Waarom? Omdat het mijn missie is om van alle moeders in NL gelukkige moeders te maken. En deze 5 daagse is daarin een stapje, een cadeautje, voor iedere drukke, hardwerkende moeder!

Geen reactie's

Geef een reactie